A tökéletes partner

Ha ma felteszem egy baráti társaságban azt a kérdést, hogy mi volt az előző hét legnehezebb dolga, akkor magánemberként is iszonyatosan sokan fognak valamilyen dologban való döntést felhozni az első helyre. Magánemberként is hihetetlen súlya van ma már ugyanis egy-egy döntésnek, nem még hogy ha az ember cégvezetés tekintetében vizsgálja meg ezt a kérdéskört. Iszonyatosan sokat változik manapság akár már fél év alatt is a piaci helyzet, ehhez pedig nagyon gyorsan és rugalmasan kell tudni alkalmazkodni, a döntéseket gyorsan és határozottan kell tudni meghozni, hiszen nem csak eredményében veszíthet egy cég, ha erre nem képes a vezető, akár a teljes működésre is veszélyt jelenthet.

Én most érzem igazán, hogy eredménye van annak, hogy én mindig is nagyon nagy hangsúlyt fektettem a válogatásra a partner cégek tekintetében, hiszen szinte minden téren hosszú távú együttműködéseket sikerült így kialakítanunk, és kölcsönösen igyekszünk támogatni a fennmaradást és ha lehet akkor a fejlődést. A kogwheel csapatával már évek óta együtt dolgozunk, és kifejezetten fontos munkát végeznek számunkra, hiszen a kommunikációs tréning és az assessment center szolgáltatásuk felbecsülhetetlen értéket képvisel a cégen belül, melynek hatása az eredmény mutatókon is meglátszik.

Ma ez a csapat kifejezetten a változásmenedzsment és a hatékonyság fokozás célját tűzte ki a tréning sorozat eredményeként, ami azt gondolom, hogy tökéletesen hozza várt hatást, hiszen mi nem igazán érezzük a nehézségek okozta hatást a munkaerő állományon, amellyel most sok cég küzd. Én tökéletesen elégedett vagyok a szolgáltatói gárdámmal, és azt gondolom, hogy évekkel ezelőtt hoztam meg a legjobb döntést a cég képviseletének élén, miszerint maximális időt és energiát fektetek a választásba, mely most megtérülni is látszik.