Anyagmozgatás a tökéletes géppel

A problémás munkaerő hiány mellett az sem könnyíti meg a dolgunkat, hogy manapság nem a legegyszerűbb a megfelelő gépek, eszközök kiválasztása sem. Az élet nem áll meg és a munkákat el kell végezni, így ezzel megpróbálunk együtt élni, és emellett folyamatosan próbálunk fejlődni és haladni a korral. Ez fontos mind a hatékonyság, mind a termelékenység tekintetében. Ez persze nehéz úgy, hogy nem vagyunk mindig elegen. Ezért amellett döntöttünk, hogy a beszerzünk egy rakodógépet anyagmozgatási célokra. A rakodógép sok folyamatot jelentősen meg fog könnyíteni és sokkal gyorsabban fogunk tudni haladni az az anyagok beépítésével is.

Anyagmozgatás a tökéletes géppel

Barátunk ajánlására rátaláltunk a rakodok.hu csapatára, akik segítségünkre voltak mindenben. Így kiválasztottuk a megfelelő modellt, melyet rövid időn belül át is vehettünk. A döntés során fontos volt persze az ár, de engem az győzött meg, hogy itt komoly háttér van: alkatrészek és szaktudás áll rendelkezésre akkor ha nem minden lenne tökéletes a géppel kapcsolatosan. Mivel ezek a rakodók nagy igénybevételnek vannak kitéve szerintem ez egy nagyon fontos szempont. Logikus is valahol, hogy semmi sem tart örökké és a kopó dolgok a nagy igénybevétel hatására jobban használódnak.

Nem ismertük korábban a Kaiwei márkát, de eléggé strapabírónak tűnt és igen meggyőző paraméterekkel rendelkezett ahhoz, hogy ne kellejen sokat hezitálni. Lassan fél éve van nálunk és elmondhatom, hogy abszolút nem csalódtam. Jó gép, jól működik, nem volt vele semmi extra, pedig azért van használva bőven. A fogyasztása meglepett mindenkit, mert igen alacsony, ahhoz képest, amit tud, mi azért építkezések során is dolgozunk vele és remekül bírja az építőipari igénybevételt is!

A rakodó ár érték arányban igen szuper, és emellett könnyen kezelhető, fürge de erős akkor itt a tökéletes megoldás. Nem hittem volna, hogy ennyire számunkra ideális modellt fogunk tudni venni.