Partnerem ajánlása

Közel három éve kezdtem bele a vállalkozásom kialakításába, és bár rengeteg erőt és munkát bele kellett fektetnem az elején, már az alapok letételébe, azt gondolom, hogy ez volt életem egyik legjobb döntése. Egyrészt, mert azt csinálhatom, amit szeretek, hihetetlen lendületet és erőt ad az, hogy látom, nap, mint nap bejönni a csillogószemű kollégákat a jó vállalti hangulatot és az eredményeket, másrészt pedig egy stabil céget tudtam kialakítani, így én nyugodtan tudok foglalkozni azzal, ami valóban a feladatom, a vállalat menedzselésével.

Így aztán mára már eljutott oda a vállalat, hogy számtalan projektet, fejlesztési tervet sikeresen hajtottunk végre, amely közben a tartalékainkat folyamatosan csak tovább növeltük, vagyis a vállalati fejlődés és növekedés folyamatos és egyre növekvőnek mondható.

Persze ehhez el kell mondani, hogy számos dologban és tevékenységben kérjük külső vállalati partner segítségét. Ezt mindenkinek csak ajánlani tudom, ugyanis hihetetlen szakmai tapasztalattal és tudással, maximális szinten eredményorientált közös munkát lehet velük kialakítani és véghez vinni. Egy-egy munkavállaló megfelelő feladatkörben és megfelelő pozícióban néhány területen sokkal nagyobb eredményt tud elérni persze, de számos esetben jobban járunk, ha egy felkészült és csapattal rendelkező vállalattal dolgozunk együtt.

És hát ugye vannak olyan szolgáltatások, amiket nem is tudunk a vállalaton belülre helyezni és főleg nem éri meg. Mi például sokáig keresgéltünk, még egy maximálisan megbízható, szakmailag is tökéletes tudással rendelkező szervíz csapatot találtunk a telefon flottánk kezelésére. Végül az iszereles csapatát egy partnerem ajánlotta, akinek azóta is nagyon hálás vagyok ezért, hiszen hihetetlen professzionális és nagyon gyors szakmai segítséget nyújtanak számunkra. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket én is, biztos vagyok benne, hogy maximálisan elégedettek lesznek a munkájukkal.