Tortáim új segítői

Az ember, ha az álmai megvalósításáról van szó nem ismer akadályokat, én legalábbis világ életemben arra készültem, hogy cukrász leszek. Persze azért az élet nem mindig kegyes, hiszen hihetetlen sokáig kellett küzdenem azért hogy elég tartalékom legyen anyagilag is ahhoz hogy meg tudjam valósítani a kis otthoni cukrászdámat, és elég megrendelésem legyen, hogy a tortáim ne csak a családnak legyenek kedvére, hanem a megrendelések eltartsanak akár egész hónapban is. Persze akár országos szinten is kész voltam már a kezdetekkor is sütiket készíteni, hiszen a kiszállítást is meg tudtam oldani, egy hűtőkocsival ugyanis szinte bárhová el tudjuk vinni a tortákat. Egyszóval megterveztem mindent és készen álltam már arra anyagilag is, hogy akár egy évig is eléljek a megspórolt pénzemből hogy ha addig nem indulna be a saját vállalkozásom.

Persze egyáltalán nem akartam a szerencsére bízni, így terveztem egy weboldalt is, ami egy jól felépített szövegezéssel és jó képekkel tudtam, hogy sikert fog aratni és segíteni fog, hogy minél előbb megismerjék a tortáimat és rendeljenek egy-egy családi rendezvényre, de akár esküvőkre is. Nem is kellett csalódnom. Persze az oldal hihetetlen szép lett, mert egy tökéletes webes csapatot találtam a feladatra, és persze a képek tekintetében sem bíztam semmit a véletlenre, hiszen az ételfotózás feladatát a Fotoda csapata és munkatársai vállalták, így kétség nem fért hozzá, hogy nem csak gyönyörű, hanem bizony élethű képeket fogok kapni eredményképp. Egy torta fotózás sosem könnyű feladat, de látva a referencia munkáikat, és persze utána járva Balogh Tamás Osztya tökéletes pályájának tudtam, hogy jobb csapatra nem is bízhattam volna a feladatot.

Így pedig végeredményképp azt mondhatom, hogy már a harmadik hónaptól profitot termelt a vállalkozásom, és bizony fél évtől teljes mértékben eltart, így maradt is egy adag spórolt pénzem amit úgy döntöttem, hogy elteszek a nehezebb időkre, hiszen minden vállalkozás életében vannak hullámvölgyek, és akkor jól jön, hogy van mihez nyúlni, így egyáltalán nem kell aggódnom a jövőm miatt.