Az édesanyám új hobbija

Jelenleg a családok elég nehéz helyzetben vannak a vírust tekintve. Nagyon keveset tudnak találkozni egymással a nagyszülők és unokák, a gyerekek és szülők, mert mindenki igyekszik megvédeni a másikat attól, hogy esetleg bármilyen nehéz helyzetbe kerüljön a vírus kapcsán. A fiatalok dolgoznak, az idősebb korosztály pedig igyekszik otthon maradni és amennyit csak tud magára figyelni, pihenni és támogatni az immunrendszerét amivel csak tudja. Persze szegények nagyon unatkoznak is emiatt, látom ezt én is a szüleimen. Az édesanyám talált is magának egy teljesen új hobbit, amivel persze az őrületbe kergeti az apámat, de ez senkit sem zavar, mert egyrészt látjuk rajta, hogy mennyire élvezi másrészt pedig jobbnál jobb termékeket szerez be az új hóbortja által.

Történt ugyanis, hogy az édesanyám talált magának egy oldalt, a https://extrembazar.hu/ oldalt, ahol számtalan jobbnál jobb terméket talál, és bizony vagy a konyhában, vagy a téli kertben, vagy a ház körüli munkákban, de a rendszerezésben, a smink termékek tárolásában és egyéb dolgokban is sok-sok segítséget nyújt neki mindaz, amit megrendel. Sosem gondoltam volna, hogy eljutunk oda, hogy az édesanyám a netről fog rendelni, mert mindig is gyűlölte, de ahogy ő fogalmaz, egyrészt haladni kell a korral, másrészt pedig jelenleg azért sokkal könnyebb így különleges termékekre, segítségre szert tenni, mint bármilyen boltba ellátogatni. Nem szeretik a maszkot, bár tudják hogy fontos és használják is, de rettenet kényelmetlenné teszi a vásárlást, így amit csak lehet most tényleg mindent a netről rendelnek meg, még az élelmiszerek nagy részét is.

Bár elvinnénk nekik, de mindig elmondják, hogy ez így sokkal jobb és kényelmesebb nekik is és nekünk is. Már nagyon várjuk, hogy ez a kellemetlen időszak véget érjen, és megint újra normálisan tudjunk találkozni mindenféle félelem és elővigyázatossági igény nélkül. Addig is, már én is kaptam az anyukámtól az extrembazar-tól dolgokat, és meg kell mondjam, nagyon jó minőségű termékek és tényleg hihetetlen praktikusak tudnak lenni. Még a végén én is rászokom. Bár inkább ezt az örömet meghagyom az anyukámnak. Had rendelgessen csak nekem, ha szükségem van valamire, addig is legalább nem unatkozik és elfoglalja magát.